Jolanda Donk

 

Even voorstellen

 

Jolanda Donk-Roozeboom, diëtist, sportdiëtist.
Praktijkeigenaar van Diëtistenpraktijk J. Donk

In 2003 ben ik afgestuurd voor de opleiding voeding en dietetiek.

Vanaf 2004 ben ik trotse praktijkeigenaar van Diëtistenpraktijk J. Donk en heb ik mijn praktijkruimte gevestigd in Houten.

Ik werk dagelijks met veel plezier in mijn praktijk. Het is mijn uitdaging en passie om praktische voedings- en dieetadviezen op maat te geven en te begeleiden bij het opvolgen van deze adviezen. Ik vind het persoonlijke contact met mensen erg plezierig en belangrijk.

Ik vind het volgen van cursussen/bijscholingen en specialisaties erg leuk en van groot belang. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici (nr: 19906052689). Hiervoor moet je aan kwaliteitseisen voldoen. Zie voor meer informatie www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Ik heb mij gespecialiseerd op het gebied van: Diabetes Mellitus, eetproblematiek (Cognitieve gedragstherapie), maag- en darmproblematiek, overgewicht (lipoedeem), kinderen en sporters.

Ik ben lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), lidmaatschapsnummer 4327.

Ik ben lid van de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN), lidmaatschapnummer 10813.

Naast mijn werkzaamheden als (sport) diëtist, ben ik getrouwd en ben ik moeder van een dochtertje en een zoontje.

Jolanda heeft spreekuur op maandag, dinsdagmiddag en -avond, donderdag in Houten en woensdag ochtend en avond en vrijdag ochtend in IJsselstein
Overige dagen is Jolanda wel bereikbaar via mail en telefoon, maar draait ze geen spreekuur.